Advies

Het vinden van kleding wat aansluit bij uw persoonlijke smaak en voorkeuren is niet altijd even makkelijk. Wanneer u door een winkelstraat loopt ziet u tientallen kledingwinkels, maar om precies dat ene shirtje of die ene broek te vinden die volledig bij uw smaak past, is vaak niet eenvoudig. Om u te helpen bij het maken van een juiste keuze, staan onze specialisten op het gebied van fashion voor u klaar om u op weg te helpen! We geven u graag online kledingadvies, waarbij we u voorstellen doen om kleding te vinden wat aansluit bij de door u opgegeven wensen. Dit kan kleding zijn in de vorm van een shirtje of een losse broek, maar bijvoorbeeld ook een volledig setje! Zo kunt u weer een tijdje vooruit, met het advies van onze experts.

Door het brede scala aan producten in onze webwinkel, is het vinden van de juiste combinaties een hele opgave. Onze kledingexperts weten precies wat we u aanbieden bij Fantasy Fashion, waardoor we u van een passend advies kunnen voorzien.

Advies over behoud van kleding

Het geven van advies over mogelijke nieuwe setjes, of over toevoegingen aan uw huidige kledingkast is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Ook kunnen we u bijvoorbeeld advies geven over het onderhouden van uw kleding. Wanneer u naar verloop van tijd bijvoorbeeld last krijgt van vervelende pluisjes op uw kleding, bestaat er een speciale kledingtondeuce, waarmee u dit kunt verwijderen. Zo zijn er nog tal van andere handige tips, om de houdbaarheid van uw kleding te verlengen.