Badmode & Bikini’s

Het team van FantasyFashion voelt zich geroepen om elk jaar weer de nieuwste trends op het gebied van Badmode in de gaten te houden. Door alle trends in de gaten te houden kunnen wij ons badmode assortiment hier namelijk op aanpassen en onze klanten helpen bij hun keuze voor bijvoorbeeld een nieuwe bikini!

Trends voor 2016

Tijgerprints, maar dan anders..
De tijgerprint kennen we natuurlijk al enkele jaren en is populair bij zowel bikini’s als lingerie. Echter zien we dit jaar een nieuwe trend opkomen, namelijk andere prints. Zo zien we o.a. bikini’s met zebra prints, safari prints en jungle prints. Als we de meeste blogs mogen geloven moet dit dé trend van 2016 worden!

Nieuwe combinaties
Naast nieuwe prints, gaan we naar verwachting deze zomer ook andere kleurencombinaties zien onder de vrouwen met bikini’s. Zo zullen we compleet nieuwe kleuren combinaties tegen komen als:
– Roze met blauw
– Geel met oranje (vroeger werden deze kleuren absoluut niet geaccepteerd, de kleuren zouden ‘vloeken’ in combinatie met elkaar)

Cut-out bikini/badmode
Een compleet nieuwe bikini die dit jaar op de markt zal verschijnen zal de cut-out bikini worden! Waar we enkele jaren geleden uit het niets de inmiddels welbekende ‘fringe bikini’ zagen, zien we dit jaar de cut-out bikini. Deze trend is al ingezet en veel mensen hebben de bikini al aangeschaft. Hieronder zien we een foto van een dame in een cut-out bikini!
cut out bikini
Graag horen we wat jij van de nieuwste trends vind en of je interesse hebt in één van bovenstaande producten (met de nadruk op de cut-out bikini)! Wij kunnen deze vervolgens gaan verzorgen voor jou en andere klanten!