De Ekster smart wallet: een musthave voor mannen

portemonnee

Een portemonnee moet praktisch zijn. Mannen kiezen tegenwoordig over het algemeen voor een smart wallet omdat het handig is. Het nadeel ervan is dat het over het algemeen saaie, metalen omhulsels zijn waar je je pasjes en geld in kwijt kunt. Dit is vanaf nu verleden tijd, dankzij de Ekster smart wallet hoeft een praktische portemonnee helemaal niet saai te zijn! Het Rotterdamse bedrijf heeft een smart wallet bedacht met een stijlvol, luxe uiterlijk. Dankzij het gebruik van mooi leer van topkwaliteit heb je een prachtige portefeuille met de voordelen van een smart wallet.

Wat is de Ekster smart wallet?

De Ekster smart wallet is een echt leren beurs en een technisch hoogstandje tegelijk. Dankzij de bluetoothverbinding kun je de portemonnee traceren met je smartphone en andersom werkt dit hetzelfde. Is je portemonnee gestolen of ben je hem kwijt geraakt? Geen zorgen, via de smartphones van anderen vind je hem alsnog terug. Dit dankzij crowd-gps, de gps-en van meerdere telefoons worden toegepast om de wallet te traceren. Handig! Ekster richt zich op de jonge, werkende man.

De verschillende modellen

In de toekomst zal de Ekster wallet worden uitgebreid. Er komen modellen voor vrouwen en er komen meerdere modellen voor alle prijsklassen. Er zal voor ieder budget een smart wallet te krijgen zijn. Momenteel is de beurs in twee varianten verkrijgbaar: de Senate en de Parliament. De Senate geeft ruimte aan 5 plastic passen en is beveiligd tegen hackers, de Parliament is een bi-fold die ruimte heeft voor zowel cashgeld als passen en visitekaartjes. Je kiest zelf welke je het leukst en meest praktisch vindt voor jou. Je hebt in ieder geval een mooie, stijlvolle beurs op zak die je nooit meer kwijt zult raken. De Ekster smart wallet is dé musthave voor de moderne man.

admin