De leukste schoenen voor speciale gelegenheden

Iedereen kan wel een paar schoenen gebruiken voor hele speciale gelegenheden. Schoenen die je niet iedere dag mee durft te lopen. Ze zijn te bijzonder of misschien te waardevol. Schoenen die je kast op fleuren. Een bijzondere paar schoenen die maar weinig mensen van jou kennen. Floris van Bommel staat bekend voor hun geklede herenschoenen, maar naast het normale vakwerk van Floris van Bommel zijn er voor zowel heren als dames bijzonder premium schoenen.

Zoals verschillende kleding stijlen in de mode kunnen we ook de schoenen van Floris van Bommel verdelen in verschillende kledingstijlen. Zo heb je een casual, gekleed, sport en premium.

De stijlen van Floris van Bommel

Voor de casual stijl heeft van Bommel verschillende enkellaarsjes en veterschoenen met iets meer casual flair. Casual patronen en creatieve materiaal gebruik.
Naast casual heb je de sport stijl hieronder kun je sportschoenen of sneakers verstaan. Sneakers zijn tegenwoordig razend populair. En voor de meeste mensen zijn sportschoenen verdeeld in lifestyle schoenen en sportschoenen. De sneakers die bij Floris van Bommel verkrijgbaar zijn kan man ook zien als lifestyle sneakers. De sneakers maken gebruik van premium materialen zoals kalfsleer en suède. Dat maakt de schoenen niet erg geschikt maken voor sportactiviteiten

Voor de geklede stijl vind je de schoenen die wij van Floris van Bommel gewend zijn. Net als bij alle andere schoenen wordt hier ook gebruik gemaakt van premium materialen. Kalfleer en suéde is de norm bij Floris van Bommel.

Premium schoenen voor een premium stijl

De premium schoenen zijn ook gemaakt voor een premium stijl. De schoenen zijn verkrijgbaar met de meest bijzondere kleuren, patronen en prints.
Zo zijn er schoenen met krokodillen reliëf. Blauwe schoenen met een bliksem patroon, en het gaat zo maar verder. Schoenen waarmee je de aandacht zult trekken.

Dit vakmanschap komt ook voor een prijsje. De schoenen van Floris van Bommel beginnen bij de €200,-.  Tijdens een Floris van Bommel sale krijg je de schoenen met korting krijgen, wat de schoenen qua prijs toegankelijker maken. Als jouw gewenste model nog niet met korting verkrijgbaar is, kun je via shopping platform SuperSales alle aanbiedingen van meer dan 200 webshops zien. Zo kun je je slaagkans vergroten en je schoenen vinden.

Met de premium schoenen van Floris van Bommel heb je een echte statement aan je voeten.
De meesten zullen het waarschijnlijk niet iedere dag dragen. Wat het nog leuker maakt als je ze uit de kast trekt voor een speciale gelegenheid. En als je ze iedere dag wilt dragen is het ook prima! De schoenen zijn daarvoor comfortabel genoeg.

admin