De fashion musthaves van 2018

Hoe leuk is het om er helemaal up to date bij te lopen? Volgens de nieuwste trends maar op zo’n manier dat het bij jou past?
Na het lezen van deze blog ben je weer helemaal bij over de musthaves voor dit jaar…

Deze oude musthaves zien we niet meer terug

  • De gescheurde jeans… Deze wordt in 2018 vervangen door de meer klassieke jeans. Eventueel nog wel met een klein gescheurd randje aan de onderkant van de pijpen.
  • Witte sokken in badslippers.. Nee, kan echt niet meer! Als je er helemaal volgens de trends bij wil lopen, dan draag je zogenaamde sheer socks; een soort panty kousjes, maar dan van nu!
  • 2018 wordt het jaar van de logo’s. T-shirts met een slogan er op, kunnen niet meer. T-shirts met daarop het logo’s van je favoriete merk; daarmee wil je gezien worden!
  • De kapiteinspet… Die wordt vervangen door de baret. Vive la France!
  • En qua accessoires: in je oren geen ringen meer, maar grote statement oorbellen.

 

Wat zijn de musthave mode trends voor 2018?

Geel…! Tja… Het staat niet iedereen, maar als je het wel kunt hebben, dan wordt dit jouw jaar!
Naast geel ook veel pasteltinten. Deze zullen in het voorjaar nog wat zachter van kleur zijn, maar in de zomer zullen de kleuren steeds feller en frisser worden.

My Little Pony

Wat? Jawel..! We leven in een complexe en veeleisende tijd, dan zie je in de mode vaak een soort compensatie; we zullen truien gaan zien met my little pony er op en diverse eenhoorns…

Heuptasjes

Jawel, je schoonvader is een trendsetter in deze: de heuptasjes komen weer terug! Alleen dragen we hem nu wel anders dan voorheen: schuin omhangen graag!

Polkadots

We zagen hem al even voorbij komen in de zomer van 2017, maar in 2018 zet deze trend nog door. Kom maar door met de stippen!

Voldoende inspiratie opgedaan? Happy (online) shopping!

admin